Julhälsning från CBN

”När någon i ledningsgruppen säger att de inte har tid för nätverk, är det en varningsflagga för mig!” Nathalie Ahlström, vd för Finlands äldsta företag – Fiskars Group

Stort tack, alla medlemmar, moderatorer och talare, som varit med i vår omställning till både fysiska och video-möten och som fortsatt bidra till att Sverige känns ytterligare lite mer innovativt och personligt. CBN har kunnat fortsätta vara ett forum för erfarenhetsutbyte, åsikter och spaningar även under det gångna året - ett år vi kommer att minnas av så många omvälvande skäl. Men också för alla bra möten och klokskap som vi delat.

Vi ser fram emot rundabordssamtalen som fortsätter under 2023 med en hel rad spännande inledande inspiratörer. Mejla info@cbn.se om du vill ha möteskalendern på PDF med länkar där du kan lägga in placeholders för mötena under kommande år.

Varmt tack! Vi vill även passa på att tacka våra inspiratörer och moderatorer som under året delat med sig av energi, erfarenhet och kunskap och som i våra rundabordssamtal skapat ovärderliga möten!

Föregående
Föregående

Ulf Kruse i Dagens Industri