Back to All Events

Samarbete har inletts mellan Chamber Business Networks och Scandinavian Executive

Affärsnätverket Chamber Business Networks är en samlingsplats för ledare på högsta nivån i svenskt näringsliv – en ”think tank for business leaders”  - som under 15 år samlat de bästa talarna och mest spännande medlemmarna till sina exklusiva möten.

Scandinavian Executive är interims förmedlaren som med sina drygt 1400 anslutna interim chefer och sin effektiva affärsmodell är ett snabbt växande företag i ett nytt och modernt område inom ledarskap för svenska företag – interim management.

CBNs vd Ulf Kruse: ”Vi ser samarbetet med Scandinavian Executive som ett naturligt led och förlängning av vårt nätverk. Våra medlemmar har ofta behov av interim hjälp och då är det bra att ha upparbetade kanaler med ett proffsigt företag i branschen.”

Michael Gabrielsson, Partner Scandinavian Executive: ”CBN är med sin höjd och exklusivitet ett naturligt val för samarbete för oss, våra interim chefer i nätverket samt kunder som är intresserade. Vi ser också en möjlighet att hjälpa CBNs medlemmar när behov av interims tjänster uppstår.”

För mer information, kontakta:
michael.gabrielsson@scandinavianexecutive.se , mobil: +46 735 038 320
ulf.kruse@cbn.se , mobil: +46 702 805 508