Back to All Events

Ledarskap och Lösningar

Bästa Chamber Business Networks-medlem, alumni och intressent.

Hoppas sommaren varit skön, vilsam och inspirerande. Här några utblickar och nyheter: Årets Almedalen var snävare än tidigare i . I de 3829 evenemangen hovrade Digitaliseringen som det stora temat, följt av hållbarhet, mångfald och integration. Bubblare var ledarskap och IOT (Internet of things). Det började talas om SLACK. Old school för CBN-s medlemmar som redan i våras blev inbjudan till Sveriges första öppnaCBN-seminarie

CBN-s medlemmar önskar ännu mer ledarskap som tema. Leif Östling inspirerade i juni och nu ser vi framemot att ha Tobias Frohm som nästa talare 24 augusti. Han är nominerad som årets HR-direktör för ledarskapet under Systembolagets förändringsresa. En resa som gjort dem till bäst på service bland alla branscher och kategorier.  Moderator är vdn för KTH Executive School; Agneta Rinman.

Helena Stålnert har ordet
-Det är många spännande gäster på gång. Nu närmast Anna Felländer som har stenkoll på det som vi alla kanske funderar mest över. Hur digitaliseringen påverkar vår affär, vårt sätt att leda och våra relationer med andra. Inom ramen för CBN får ledare i näringslivet chansen att utbyta erfarenheter med kollegor i andra branscher och verksamheter och samtidigt få inspiration och nya idéer av kvalificerade och välkända talare.
Välkommen den 13 september.
/Helena

Nya datum 2017 och upplägg.
Snart kommer vi ut med förslag på datum 2017. Vi har en gedigen lista på ämnen och talare för kalendern och gemensamt blir Ledarskap.
Och som vanligt hos CBN:

  • Flest möten att välja bland

  • Och alltid med talare och moderatorer

  • Professionella moderatorer

  • Flexiblaste upplägget – du kan i nya modellen välja en suppleant ur ledningsgruppen.

  • Fokusmöten – ditt ämne, hos dig

Äntligen höst!

Ulf Kruse och teamet vid Chamber Business Networks.