Back to All Events

Energifyllda ledardagar med CBN i Alcudia


  • Alcudia, Mallorca (map)

Är du medlem i CBN? Missa då inte våra energifyllda ledarskapsdagar i Alcudia, Mallorca 6-8 april. Anmälan Alcudia är stängd. Kontakta oss på info@cbn.se

alcudia.jpg

Utöver ordinarie årskalender med Key Note-möten bjuder CBN sina medlemmar till ledardagar i Alcudia ihop med Avonova Active. CBN sponsrar de första 10 anmälda medlemmarna i två nätter. Följande ingår:

1.       Boende på 4-stjärniga Hotell Condezza, frukost, lunch, middag inklusive dryck, samt aktiviteterna nedan.

2.       Träning med OS-guldmedaljören Bernt Johansson och andra välmeriterade ledare som skräddarsyr väl avvägda cykelpass och andra övningar samt yoga baserat på deltagarnas nivå.

3.       CBN-knuten talare utöver ordinarie program: Ulf Lindberg, Enhancer. Ulf är aktuell med en föreläsningsserie på temat Lean Vertical Leadership ihop med Leif Östling, Scania och kommer ut med bok senare under året inom ämnet.

4.       I samarbete med företagshälsan Avonova erbjuds du föreläsningar i relevanta och aktuella ämnen. Se mer på: https://avonovaactive.se/event/valkommen-till-camp-alcudia-april-2019/

Först till kvarn för de 10 platserna gäller. Eventuell medföljande betalar medlem för själv enligt prislistan: 1000:- i dubbelrum eller 1300:- i enkelrum, per natt.

Tillkommer gör kostnad för flyg och transfer till/från flygplats.  

Tidpunkt 6-8 april 2019 med möjlighet att förlänga:
Veckan före Påsk är klimatet på Mallorca som allra bäst. För de som önskar förlänga sin vistelse finns möjlighet till samma kostnad som medföljande ovan. Förlängning är möjlig till 13 april 2019.

Flyg:
Ni bokar själva ert flyg till Palma [PMI]. Det finns ett stort antal bolag som flyger till Palma. Med framförhållning ska en biljett inte kosta över 3000 kr från Stockholm eller Göteborg. Vi rekommenderar ankomst kring lunch och hemfärd på eftermiddag i den mån det är möjligt. Vid önskemål så hämtar vi vid flygplatsen i Palma (tillkommer kostnad).

Från CBN närvarar Charlotte Törsleff och Ulf Kruse under CBN-dagarna.

Anmälan senast den 15 februari 2019

Camp Alcudia arrangeras av Avonova Active - ett nybildat bolag i Avonovagruppen - med syfte att vara en ledande aktör inom träning och hälsa för organisationer och individer som vill prestera och må bra.