Back to All Events

Hans de Geer, Ersättningsakademin & Veronica Rörsgård, Academedia

  • Wenner-Gren Center 166 Sveavägen Stockholm, Stockholms län, 113 46 Sweden (map)

Ersättningar - hur och hur mycket vi skall tjäna och varför bonus inte fungerar

Välkommen till ett något annorlunda möte med två talare, men som vanligt en givande think-tank.

Du får möta Hans de Geer, Professor Emeritus Handelshögskolan och Stockholms universitet, verksam inom Ersättningsakademin och Centrum för Näringslivshistoria - och Veronica Rörsgård, vd inom Academedia, tidigare hr-direktör Skanska och utsedd till Årets hr-direktör 2016.

Det blir en eftermiddag med både akademiska och praktiska perspektiv på ersättningsmodeller! Vad säger forskningen om vad som är effektiva belöningsmodeller? Och hur tänker stora bolag kring incitament och ersättningsstrategier i praktiken?