Back to All Events

Gunilla Herlitz, styrelseledamot i Marginalen Bank

  • Wenner-Gren Center 166 Sveavägen Stockholm, Stockholms län, 113 46 Sweden (map)

– ”All kommunikation sker på medias villkor”, hette det i media träningar tidigare. Det fanns några få tidningar och tv kanaler och public service dominerade. Något har hänt sedan dess. Att media är förändrat och fragmenterat vet vi, men nu dyker en ny attityd till media fram där företagsledare och politiker i trumpsk anda är mindre ödmjuka inför tredje statsmakten.

Talare
Gunilla Herlitz har en gedigen bakgrund som vd för Expressen, Dagens Industri och Dagens Nyheter samt affärsområdesansvarig för Bonnier News. Hon har även varit chefredaktör för Dagens Nyheter och Dagens Industri samt varit journalist inom både affärs- och kvällspress. 30 år inom Bonnier – varav 15 som chef är Gunilla Herlitz idag styrelseledamot i Marginalen Bank och i börsnoterade e-handelsbolaget Sportamore.

Moderator
Helena Stålnert, moderator och kommunikationsrådgivare, tidigare vice vd på stålföretaget SSAB och försvarskoncernen Saab. Helena Stålnert har lång medieerfarenhet bl.a. som chef för SVT:s Aktuellt-redaktion, nyhetsankare och utrikeskorrespondent.