Back to All Events

Tobias Frohm, HR Chef Systembolaget

  • Wenner-Gren Center 166 Sveavägen Stockholm - (map)

Systembolagets förändringsresa
Tobias Frohm kommer att prata om den förändringsresa som pågår inom Systembolaget. Förändringen hittills har handlat om att bli ett modernt kundorienterat detaljhandelsföretag som utför sitt speciella uppdrag från staten att med ensamrätt sälja vin, sprit och starköl samtidigt som kunderna imponeras av den service man får. Den fortsatta förändringen handlar om att alltid överträffa kundernas förväntningar genom att utveckla verksamheten vidare i en detaljhandel som är i förändring.

De senaste fyra åren har Systembolaget utsetts till bäst på service i Sverige av ServiceScore som frågat svenska folket om dess uppfattning och det är fler än någonsin i Sverige som vill bibehålla alkoholmonopolet så det har varit en lyckosam utveckling över åren.

Förändringen har skett genom en tydlig kundorientering och ett starkt ledarskap som engagerat alla medarbetare i organisationen att ständigt utvecklas för att imponera på kunderna och det är den resan som nu fortsätter i samma anda.

Talare
Tobias har arbetat som HR Direktör på Systembolaget senaste 5 åren och har innan dess bl.a. varit HR Direktör på Lernia AB och HR chef på Accenture AB.

Nominerad som årets HR-chef av tidningen Chef 2016 och utsedd till årets HR Direktör av Management Events 2015.

Agenda:
Datum: 24:e Augusti
Lunch kl 12:00-13:00
Möte kl 13:00-17:00