Back to All Events

Lars Stugemo, koncernchef och vd på HiQ

  • Wenner-Gren Center 166 Sveavägen Stockholm, Stockholms län, 113 46 Sweden (map)

Företagskultur - det viktigaste konkurrensmedlet.

En del anser att konsultbranschen är slätstruken och blek där få, eller inga bolag riktigt står ut. Med ett undantag: HiQ som redan från start profilerat sig som bolaget med stark kultur och fokus på medarbetarna. De har branschens lojalaste kunder och medarbetare och högsta marginalen. Lars Stugemo var med vid starten av HiQ 1995 och har inte bara överlevt internetbubblor och credit-crunch, utan byggt upp det till ett internationellt bolag med 1600 anställda i fyra länder och kunder i fler än 15 olika branscher.
Han berättar om hur de målmedvetet skapar en stark kultur i företaget och hur denna är en del av deras konkurrensfördel. Och utmaningarna med att bibehålla denna trots stark tillväxt.

Talare
Lars Stugemo är koncernchef och vd på HiQ, ett ledande nordiskt konsultbolag med över 1 600 medarbetare och en drivkraft att förenkla människors vardag genom teknik och kommunikation. Han är också styrelseordförande i sportbettingbolaget Kambi Group samt involverad i Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien (IVA) som ledamot i IVAs Näringslivsråd och medlem av avdelning VI – Företagande och ledarskap.

Anmälan
Det här eventet är endast för våra medlemmar.